Tuesday 17 May 2011

Μα πόσοι όμορφοι άνθρωποι μες την Κύπρο; Θα ξεράσω!

Είναι μια μέρα φαινομενικά όπως τις άλλες! Έλα όμως που δεν είναι! Σήμερα έχεις καταφέρει μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες να βρεις οδοντίατρο, και ας είναι η ώρα 9 το πρωί και στην άλλη άκρη της Λευκωσίας!

Σηκώνεσαι, βουρτσίζεις τα δόντια σου και ισιώνεις! Είσαι πλημμυρισμένος από χαρά αλλά και μια αγωνία για το αν θα χρειαστείς ενέσεις, σφραγίσματα κλπ. Αλλά είσαι happy και ευγνώμων διότι κατάφερες να το κλείσεις το ραντεβού και να πιάσεις και άδεια που τη δουλειά για να πάεις, αφού όπως είπαμε πρέπει να βρεις το τζίνι του Αλλαντίν για να καταφέρεις να κλείσεις ραντεβού με οδοντίατρο που εν ετέλιωσε στο Παναθεματιστάν και ξέρει τι κάμνει.

Anyway, μετά που 40 λεπτά οδήγημα διότι το πρωί όλοι οδηγούν λες και κοιμούνται ακόμα και η Λευκωσία έχει στην ουσία 2 δρόμους και ότι και να κάμεις θα καταλήξεις εκεί να περιμένεις το πράσινο (Μα που παν τούτοι ούλλοι η ώρα 9 εν επήαν ήδη δουλεια;) φτάνεις στον προορισμό σου!

Μπαίνεις μέσα και με έκπληξη διαπιστώνεις ότι είσαι ο δεύτερος ασθενής και πρέπει να περιμένεις "5 λεπτά" τα οποία ποτέ δεν είναι 5. Άρα για να μην καταλήξεις να προσπαθείς να μαντέψεις ποιές αποχρώσεις μπογιάς εσμίξαν για να φκάλουν το χρώμα του τοίχου, πιάνεις ένα που τα προσεχτικά διαλεγμένα περιοδικά που κοσμούν το τραπεζάκι.
Και εκεί εύχεσαι να ήξερες παραπάνω που μπογιές για να άρχιζες να βλέπεις τον τοίχο. Διότι τα περιοδικά είναι συνήθως ένθετα εφημερίδων ή κοσμοπολίτικα ή άλλες βλακείες από το 2008. Αλλά άτε, ανοίγεις το. Και εκεί τα βλέπεις όλα...

Ξεκινούμε από το ότι οι φωτογράφοι κάποιων από αυτά τα περιοδικά κρατούν κάμερες του Blackberry Curve το πολύ! Καλά εβάλαν σε να πάεις να βγάλεις φώτος που το Πάρτυ της κυρίας Μαρούλλας της κοσμικής. Εν σου δώσαν μια κάμερα; Οι ανθρώποι φαίνουνται ένα μάτσο χάλια. Εν πιστεύκω ότι εν έχει ένα πλάσμα που να θωρκέται, αλλά η κάμερα σου κάμνει τους όλους να φαίνονται λες τζαι τωρά εξυπνήσαν ή λες τζαι εδέρναν τους 3 μέρες! Άτε ας το πάρει το ποτάμι. Γυρίζω τη σελίδα και τι να δώ. Δείχνεις μου φορέματα κλπ κλπ. Κανονικά άλλη έννοια εν εχώ αλλά, δεν γίνεται να μου βάλλεις την Kyra Knightley με τουαλέτα Givenchy or whatever, και δίπλα την Κούλλα που το Πελένδρι πάλε φωτογραφημένη που το κινητό σου! Tres chic! Και να μου συγκρίνεις τα συνολάκια. Άτε μάνα μου, ποια φόρεσε καλύτερα την τουαλέτα η Rihanna ή η Γιωργούλλα;

Συνεχίζοντας τον βιασμό του IQ μας διαβάζουμε συνεντεύξεις των ίδιων ανθρώπων που τους βάλει εξώφυλο το Nitro μήνα παρά μήνα στην καλύτερη, ή κάνουν γυρό τα κυπριακά ένθετα. Βλακείες λεν ποτζί, βλακείες ποδά, αλλά το χειρότερο είναι όταν λένε άσπρο το Γενάρη στο ένθετο Α και μαύρο το Φεβράρη στο ένθετο Β. Εξάλλου πάντα ήθελα συμβουλές ζωής/καριέρας και σχέσεων από την Χ ξεβράκωτη τραγουδιάρα που της εγράψαν 3 σουξεδάκια και εδώσαν του Auto-tune και κατάλαβε! Βέβαια αν δεν ήταν για τα 3 τραγουδάκια, θα γύριζε τα σπίτια και να πουλούσε εγκυκλοπαίδειες το πολύ αλλά τωρά εν "celebrity" έγινε αυτόματα παντογνώστης και ειδικά σε θέματα ψυχολογίας, επικοινωνίας και οικογένειας. Ευχαριστούμε που στερηθήκατε μισή ώρα από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας (νυχια, μαλλιά, shopping και ξεβράκωμα ) για να μας πείτε τι ψάχνετε σε ένα άντρα και ποιά είναι τα όνειρα σας για τα παιδιά σας. Μην ανησυχείτε την κορνίζαρα τη συνέντευξη και θα την έχω σαν ευαγγέλιο όταν με το καλό κάνω οικογένεια!

Προχωρόντας την εκπαιδευτική εμπειρία. Γυρίζω σελίδα και...απίστευτο! Η Πέγκυ Ζήνα θέλει να μείνει έγκυος ή έμεινε έγκυος ή whatever, έστω και αν πριν 2 βδομάδες εν έθελε!! Ένα δάκρυ κυλάει στο μάτι μου...Η Πεγκούλα εν έτοιμη επιτέλους να γίνει μανούλα; ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ!!!! That's it εν μπορώ άλλο!!! Άσσιχτιρ!

Ο τοίχος ήταν κράμα της μπογιάς Pelelac TRIMUL EMULSION και Sherwin-Williams Μπορδοροδοκόκκινο!