Thursday 9 June 2011

Power Balance, my ass!

Τελευταία ακούω δεξιά-αριστερά για τα ολοκαίνουρια βραχόλια power balance τα οποία έχουν (άκουσον-άκουσον) ολογράμματα τα οποία συντονίζονται με τις φυσικές συχνότητες της γης. Ορίστε το περιβόητο βραχιόλι.

Στην αρχή ομολογώ ότι μου ακούστηκε ενδιαφέρον, μέχρι που σκέφτηκα να το δοκιμάσω. Ώσπου άκουσα την τιμή: 30 Ευρώ για ένα βραχιόλι λαστιχένιο...χμμμ...πάλι κάποιος πάει να μας πιάσει κορόϊδα! Οπότε είπα να το ψάξω στο Amazon... Και γι' αυτό τα πήρα και έγραψα ολόκληρο ποστ. Πόσο κλέφτες μπορεί να είναι μερικοί δηλαδή;;;;
Πρώτο: Το προϊόν είναι ΠΑΤΑΤΑ και αν δεν πιστεύετε ιδού τα
reviews.
Δεύτερο και εξοργιστικότατο: Το κωλοβραχιόλι πωλείται για...7$ στην Αμερική!!!! (Πηγή:)
Ότι θέλετε πέστε μου $7 = 5 Euro. Που σημαίνει ότι οι άθλιοι που το εισάγουν πιθανότατα να πληρώνουν 2-3 Ευρώ ανά βραχιόλι, και το πουλούν 30 στη λιανική αγορά! Φτάνει πια με την εκμετάλλευση σε αυτή τη χώρα. Και όποιος πάει να κλαφτεί για το ότι στην Αμερική εν όλα πιο φτηνά, και στην Αγγλία για 5 στερλίνες πωλείται. (Εδώ). 6πλάσια τιμή στην Κύπρο για ένα προϊόν που ούτε καν δουλεύει, αν θέλετε να πειστείτε διαβάστε τα reviews στο Amazon αρκετά ασχολήθηκα...ΝΤΡΟΠΗ! Ελπίζω να μεν πουλήσουν ένα!!

Edit: Και για κάποιους που δεν πείθονται εύκολα: Λινκ για χονδρική αγορά. Φρίξετε!