Tuesday 12 April 2011

Κυπριακή Τηλεόραση; Μπαααα

Προηούμενη βδομάδα, ώρα 6.50 π.μ. (το πρωί αν δεν καταλάβεις το π.μ.) ανάβω την τηλεόραση η οποία καταλάθος έμεινε σε Κυπριακό κανάλι αντί σε μουσικό. Καταρχή να πω ότι σταμάτησα να βλέπω Κυπριακή τηλεόραση από τον καιρό που δεήθηκαν και έφεραν στην Κύπρο Ίντερνετ πάνω από 1 Μbps. Τώρα ότι βλέπω το κατεβάζω και είμαι και στη σωστή σεζόν όχι 2-3 σεζόν πίσω. Επίσης δεν μου βιάζουν το IQ με διαφημίσεις χαμηλής ποιότητας και μηδαμινής ευφυΐας. Τις ελάχιστες Ελληνικές και Κυπριακές σειρές που βλέπω (Ράδιο Αρβύλα και Πατάτες Αντιναχτές άμα τύχει) τις βλέπω από το Ιντερνετ επίσης και μπράβο στους ιθύνοντες που τις έχουν on-demand, να λέμε και τα σωστά!

Το λοιπόν αντί να αρχίσει μουσική, μπαίνει το Κυπριακό talk-show. Και ακούστε θέμα: Η μεταθανάτια ζωή και συγκεκριμένα οι ανθρώποι που είναι σε κώμα, επικοινωνούν, επεξεργάζονται πληροφορίες ή οχι; Καλά, ποιός είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει ΕΤΣΙ θέμα τόσο νωρίς; "Ξέρω τι θέλει ο μέσος Κύπριος που έχει την χαρά να ξυπνά στις 6.30 να δει πριν καν πιεί καφέ! Για θάνατο και μεταθανάτιες εμπειρίες!" Νααααααιιιιι! Να σου πω και άλλες ιδέες: Σύγχρονους τρόπους εφαρμογής της θανατικής ποινής με πιστή αναπαράσταση για έξτρα ρεαλισμό, τραυματίες πολέμου uncensored, παιδιά που λιμοκτονούν, βίντεο με φυσικές καταστροφές αλλά αν είναι σεισμοί τουλάχιστο 7.5 ρίχτερ αλλιώς μετρούν σαν καρτούν διότι εν ανάλαφρα τα εφφέ, τσουνάμια είδαμε πολλά ας κάνουμε ένα διαλειμματάκι, τοξικομανείς που έχασαν δόσεις και έχουν σπασμούς και για έξτρα χαρούμενο ξύπνημα, live footage από ληστείες με προτίμηση αυτές που υπάρχουν και θύματα! Α, ξέχασα ότι αυτό πάνω-κάτω εν το πρόγραμμα της τηλεόρασης τις υπόλοιπες ώρες! Dreambox ή torrents και το πρόβλημα λύθηκε!

1 comment:

  1. ε αφου βλεπεις τοοοοοσο λιγη τηλεοραση!!!.....το καλο σου ειναι που βλεπεις σειρες μονο απ το διαδικτυο (ιντερνετ σε περιπτωση που δεν καταλαβεις) και δεν βλεπεις την σαβουρα και χαμηλη ποιοτητα της κυπριακης τηλεορασης...κατα τ αλλα οοολα τα εχεις παρακολουθησει! χρησιμη πληροφορια: μια αλλη χρηση της τηλεορασης είναι για παλιο μοντελο-να την κανεις ενα ωραιο κουτιγια παπουτσια ή γλαστρα- αν ειναι λεπτη οθονη μπορεις να το κανεις τραπεζακι με 4 τουβλα σαν βαση!!! και το προβλημα σου λυθηκε!!

    ReplyDelete